جوجه آرپینگتون هلندی

اقتصادی ترین نژاد مرغ

جوجه آرپینگتون هلندی

اقتصادی ترین نژاد مرغ


نگهداری از جوجه یک روزه

مرغداری گرامی تولید کننده عزیز
به دلیل اهمیت تولید گوشت مرغ که غذای بیشتر مردم است. سعی کرده ایم تا دانش و تجربه های مختلف را جمع آوری کنیم و به طور خلاصه با هم مرور کنیم.

زیرا با داشتن علم و دانش در هر حرفهای می توانیم تولید را بیشتر کنیم و از ضرر و زبانهایی که به دلیل نداشتن آگاهی های لازم به وجود می آید، جلوگیری کنیم.

امروزه برای نگهداری از جوجه یک روزه در دنیا مرغداری به صورت یک صنعت پیشرفته در آمده است.

بنابراین داشتن اگاهی و دانش در این مورد برای هر مرغداری لازم است.

به خصوص که استفاده از این دانش ها در کار، باعث بیشتر شدن تولید و درآمد مرغداری می شود.

همچنین از وارد شدن خسارت های سنگین و از بین رفتن سرمایه جلوگیری می کند.

فرد مرغداری که با رعایت بهداشت و نکته های اصلی در مرغداری، کار خود را گسترش می دهد، باعث به وجود آمدن شغل های جدید می شود.

به علاوه، به صنعت مرغداری کشور هم کمک می کند.

در این نشریه مسا سعی کردهایم به مطالبی اشاره کنیم که باعث پیشرفت شما در کار مرغداری بشود.

امیدواریم با استفاده از این مطالب گامی در راه پیشرفت کشور اسلامی خود برداریم.

آماده سازی سالن برای نگهداری از جوجه یک روزه

قبل از شروع هر جوجه ریزی و استفاده از دستگاه جوجه کشی برای نگهداری از جوجه یک روزه باید داخل سالن و تمام وسیله های آنجا را تمیز و ضد عفونی کرد.

برای تمیزکردن سالن کارهای زیر را باید انجام :

خارج کردن تمام بستر قدیمی

بستر قدیمی را باید از سالن خارج کرد و به جای آن بستر تمیز و جدیدی پهن کرد.

جمع آوری بستر باید طوری انجام شود که هیچ اثری از فضولات در کف و دیوارهای سالن باقی نماند.

نگهداری از جوجه یک روزه : شتسشو و تمیز کردن تمام وسیله ها

باید تمام وسیله ها مثل دان خوری، آبخوری، توری ها و غیره را در بیرون از سالن شستشو و ضد عفونی کرد.
شستشو و ضد عفونی کردن سالن
قبل از شستن سالن، ابتدا گرد وغبار را از کف، دیوارها و شیشه ها پاک می کنیم.

سپس به وسیلهٔ شیلنگ و با فشار زیاد آب، تمام کف و دیوارها و قسمت های قابل شستشو را می شویم.

پس از آن باید صبر کنیم تا سالن به طور کامل خشک شود. بعد از شستشو، باید سالن را ضدعفونی کرد.

یک ماده ضد عفونی کننده قوی مشل مواد ضد عفونی کننده فنله یا حاوی هالوژنها مانند بید و کلر برای این کار مناسب هستند.

براساسی دستور مصرف آن، ماده ضد عفونی را با استفاده از سمپاش، به دیوارها و کف سالن می پاشیم.

به طوری که تمام قسمت های سالن ضد عفونی شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی